Vrijblijvende offerte ontvangen?
06-39494937 of [email protected]l

  KLUSBEDRIJF        

De specialist in huis 


Onze diensten

Airless latex spuiten

Met latex kunnen we superstrak werk leveren. De latex wordt aangebracht met een professionele airless spuitinstallatie. Dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditioneel rollen van latex. Hierdoor is er een grote tijdwinst te boeken en daardoor prijs technisch erg interessant.

Timmerwerken

Diverse soorten timmerwerken kunt u bij ons uitbesteden. Of het nu om een zolderbetimmering of om het afwerken van uw kelder gaat, HN Helmond kan dit voor u verzorgen. Timmerwerk is een ambacht en u  kunt ervan op aan dat we uw klus vakkundig uitvoeren.


Badkamer renovatie

Een badkamer waarin u zicht thuis voelt in een appartement of een huis is van groot belang. Door de jaren heen verandert smaak en comfort en is het tijd om de badkamer te renoveren. 

We renoveren uw badkamer van A tot Z.Wand afwerking

Vooral in oudere huizen kan een van de oude wandbekleding ontdane muur er heel troosteloos uitzien: losse gedeelten in de pleisterlaag, grote uitgebrokkelde stukken. Een zeer ongelijk verlopend oppervlak en soortgelijke ellende. Repareren is dan vaak onbegonnen werk … om van het afsteken van de hele pleisterlaag en het aanbrengen van een nieuwe maar te zwijgen. 

Elektra 


Een leven zonder elektra kunnen we ons niet voorstellen. We gebruiken elektra dagelijks voor verlichting, computers, opladers, televisie, in de keuken, badkamer, eigenlijk altijd en overal. Het is dan ook aan te raden uw elektra praktisch en gebruiksvriendelijk te installeren.

Zelf geen verstand van Elektro?

HN Helmond helpt u hier graag bij!


Loodgieters werk


Heeft u een probleem met uw sanitair, waterleiding, verwarming, waterafvoer of riolering? Kies dan voor ons.

 Wij verhelpen elk probleem. 

Of u nu een defecte kraan, kapotte dakgoot of lekke afvoer heeft. 

HN Helmond kan u daar mee helpen, we staan voor u klaar en ook in het weekend.